ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΜΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | Ξυλουργικές Εργασίες Κέρκυρα


Για όποιο έπιπλο και αν επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας "ΜΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ" η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε κομψές και ποιοτικές κατασκευές.

Με τέχνη και μεράκι, μπορούμε να κατασκευάσουμε έπιπλα μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, παιδικού δωματίου, σαλονιού, τραπεζαρίας αλλά και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
  Ότι στυλ επίπλου και αν επιθυμείτε για το χώρο σας, εμείς χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να το κάνουμε πράξη και να σας εξασφαλίσουμε ένα τελικό αποτέλεσμα όπως ακριβώς το είχατε φανταστεί.  
  Για την δημιουργία όλων των επίπλων μας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας ενώ για την κατασκευή τους δίνουμε προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ανθεκτικά και κομψά έπιπλα.  
 
 
 
 
 
     
     
     
    ΤΗΛ: 2663063126
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.