ΚΟΥΖΙΝΕΣ
ΜΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | Ξυλουργικές Εργασίες Κέρκυρα


Η κουζίνα είναι ο χώρος όπου περνάμε χρόνο με την οικογένειά μας και τους φίλους μας, απολαμβάνοντας τα γεύματα και τις συζητήσεις μας. Για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να επιλέξουμε τα έπιπλα κουζίνας που ταιριάζουν στο στυλ και στις ανάγκες μας.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας "ΜΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ" η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, μπορεί να κατασκευάσει την κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν. Είτε λοιπόν επιθυμείτε μια κλασική κουζίνα είτε μοντέρνα η επιχείρησή μας μπορεί να κάνει πράξη κάθε σας ανάγκη. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
 
  ολοκληρωμένες λύσεις, με μια ευρεία γκάμα σε έπιπλα και μηχανισμούς που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε κουζίνας και μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.  
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές, δημιουργούμε κουζίνες που συνδυάζουν την αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα, την υψηλή αισθητική και την άριστη ποιότητα.
  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κουζίνα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.  
 
 
 
 
 
     
     
     
    ΤΗΛ: 2663063126
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.